Groeien in financiële inzichten met Krouwel Finance

"geeft inzicht in
jouw Business."

Trainingen Krouwel Finance

Training POWERBI Fundamentals

Leer in 1 dag alles wat nodig is om zelf een Power BI rapport te bouwen in je eigen werkomgeving. Je bent in staat om vanuit verschillende databronnen een interactief dashboard te bouwen en te delen met je collega’s.

Training POWERBI

Leer in een halve dag alles wat nodig is om zelf een Power BI rapport te bouwen. Je leert hoe je op een bestaande dataset zelf een visueel aantrekkelijk dashboard bouwt en deze kunt delen met collega’s.

Krouwel Finance

Ik ben Johan Krouwel.

Het geeft me energie om bedrijven te helpen hun processen verder te automatiseren en handmatige repeterende taken te automatiseren. Hierdoor houdt de klant tijd over voor andere belangrijke zaken.
Door mijn kennis en ervaring weet ik snel waar de mogelijkheden voor optimalisatie zitten. Door samen met de klant structuur aan te brengen in de stappen die we gaan zetten ontstaat er rust en overzicht en blijft u als klant in control.

Krouwel Finance

Ik ben Johan Krouwel.

Het geeft me energie om bedrijven te helpen hun processen verder te automatiseren en handmatige repeterende taken te automatiseren. Hierdoor houdt de klant tijd over voor andere belangrijke zaken.
Door mijn kennis en ervaring weet ik snel waar de mogelijkheden voor optimalisatie zitten. Door samen met de klant structuur aan te brengen in de stappen die we gaan zetten ontstaat er rust en overzicht en blijft u als klant in control.